Невероятната Индия е страна, заредена с невероятна привлекателност за туристите. Наслаждението от разнообразните турове в Индия подчертава обаянието на различните етнически и културни аспекти на страната. За да получите максимално удоволствие от Вашето пътуване в Индия, доверете се на „Редискавър Индия Турс”, която се е стремила винаги да направи отлични туристически пакети и маршрути за туристите (гостите). Ние предлагаме постоянни и персонализирани пакети за всички региони на Индия и за туристи с всякакви интереси. Пътуването до Индия за почивка е опит, увенчан със златни спомени за най-различни привлекателни неща – от покритите със сняг планини до пустините, реки, езера, долини, резервати и дива природа, плажове, заблатени места и лагуни, поклоннически маршрути, панаири и фестивали, занаяти, кухня и много други.

North India tours Tajmahal Agra
North India tours - Hawamahal Jaipur
North India tours Shimla
North India tours Jantar mantar delhi
North India tours Lal Kila Delhi
North India tours India gate Delhi

КЛАСИЧЕСКИ – СЕВЕРНА ИНДИЯ ТУР

Делхи- Джайпур - Агра - Орча - Каджурахо - Варанаси (06 нощи / 07 дни)

Ден 01 / Пристигане в Делхи

Пристигане в Делхи, посрещане от наш служител на летището и трансфер до хотела. Нощувка в Делхи

Ден 02 / Делхи – Джайпур ( около 5 часа с автобус).

След закуска - разглеждане забележителности на Ню Делхи посещение на Кутуб Минар, Портата на Индия, Президентството, Мемориала на Махатма Ганди, Храмът Бирла, и Стария Делхи - включва Джама Масджид, Червения форт. По-късно- пътуване с автобус до Джайпур. Късно вечерта – пристигане в Джайпур и трансфер до хотела. Нощувка в Джайпур.

Ден 03 / Джайпур – Агра ( около 5 часа с автобус).

След късна закуска - посещение на великолепния Амбер Форт, Сити Палас, Хава Махал – Двореца на ветровете. Вечерта е свободна за запознаване с Джайпур. Късно вечерта – пристигане в Агра и трансфер до хотела. Нощувка в Агра.

Ден 04 / Агра – Орча ( около 6 часа с автобус).

Посещение на Агра Форт и Тадж Махал, запознаване с Агра и наследството на занаятите и на пазарите и. Следобед – пътуване с автобус до Орча и трансфер до хотел. Нощувка в Орча.

Ден 05 / Орча – Каджурахо ( около 4 часа с автобус).

забележителности на Орча, това историческо място с владетелски храмове и замъци. По-късно – пътуване с автобус до Каджурахо. Пристигане в Каджурахо и разглеждане на Западната група храмове. По-късно - трансфер до хотел. Нощувка в Каджурахо.

Ден 06 / Каджурахо – Варанаси (със самолет)

След закуска – отправяме се на половиндневна обиколка за разглеждане забележителности на Източната група храмове на Каджурахо. Следобед - трансфер до летището за полета до Варанаси.Пристигане във Варанаси и трансфер до хотела. Вечерта – наблюдаване на „Аарти” церемония на Гхатите. Нощувка във Варанаси.

Ден 07 / Варанаси – Делхи (със самолет) – отпътуване

След закуска – насладете се на сутрешен круиз с лодка по Ганг, за да наблюдавате пътя на живота за пилигримите на Гхатите. По-късно – екскурзия до Сарнат, 10 км източно от Варанаси, посещение на Еленовия парк и на музей, по-късно трансфер до летището на Варанаси, за полета до Делхи и оттам – за полет към дома. Край на тура.

Top