Невероятната Индия е страна, заредена с невероятна привлекателност за туристите. Наслаждението от разнообразните турове в Индия подчертава обаянието на различните етнически и културни аспекти на страната. За да получите максимално удоволствие от Вашето пътуване в Индия, доверете се на „Редискавър Индия Турс”, която се е стремила винаги да направи отлични туристически пакети и маршрути за туристите (гостите). Ние предлагаме постоянни и персонализирани пакети за всички региони на Индия и за туристи с всякакви интереси. Пътуването до Индия за почивка е опит, увенчан със златни спомени за най-различни привлекателни неща – от покритите със сняг планини до пустините, реки, езера, долини, резервати и дива природа, плажове, заблатени места и лагуни, поклоннически маршрути, панаири и фестивали, занаяти, кухня и много други.

Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle

Индия - маршрути

Пътуването из Индия е посещение в музей на живо, омагьосваща туристическа дестинация, очакваща да бъде изследвана. „Пакетните” програми за Индия предлагат различни възможности за туристите да разкрият магията на тази страна на многообразието, където може да намерите множество разновидности на пейзажа, климата, храната, езика, външния вид, религията, културата, обичаите и традициите, облеклото, танците и много още други неща. За удобство на пътуващите всички тези туристически дестинации са категоризирани в различни теми, например маршрута „Северна Индия” – обхваща Каджурахо, Северна Индия с влак, Тадж Махал; „Южна Индия” – обхваща Южна Индия – възвишения, Южна Индия – поклонничество, Южна Индия – дива природа; „Керала” пакет - Керала Аюрведа, Керала лагуни, Керала плажове, Керала меден месец, Керала къщи лодки маршрут, Керала – природа, Керала – подправки, Керала – дива природа; Индия – „Съкровища на културата” –включва Златния триъгълник, Индия – крепости и дворци; Индия – „Пътешествие на духа и Йога пакети”, и още други

Индия – пакети „Приключение” (адвенчър) Запитване за цена

Индия предлага в широка гама ваканция с приключения, поради разнообразната си топография и климат. Може да се насладите на Вашата „Адвенчър ваканция” с алпинизъм, скално катерене, трекинг, ски, маунтиин байк в региона на Хималаите. И - някои Водни „адвенчър” ваканции, като рафтинг, кану и каяк по реките Ганг и Беа. Сафари ваканция – с камила или джип – сафари в пустините на Раджастан. Дива природа – ваканции в естествен терен в националния парк Корбет и Парапланеризъм – ваканции в Химачал Прадеш, Водни спортове – ваканция в Гоа – с уинд сърфинг, шнорхелинг и скуба дайвинг в Андамановите острови, дават най-добрите възможности за любителите на търсачите на приключения.

Индия – „Морски и плажни” пакети Запитване за цена

Със своята повече от 6000 км брегова линия, Индия предлага едни от най-добрите почивки на море в света с примамливото съчетание на слънце, пясък, море и сърф. Предлагат се множество тематични пакети, като – романтична морска почивка, семейна морска почивка, почивка - водни спортове, почивка - екзотични плажове , почивка – морски развлечения, и почивка – тропически плажове. Индия е заобиколена от Арабско море на запад, Индийския океан на юг, и Бенгалския залив на изток. Някои от най –известните плажове на Индия са Пури Бийч, Гопалпур, Конарк бийч, Гандипур бийч в Ориса, Марина бийч, Махабалипурам, Канякумари в Тамил Наду, Алапузха Ковалам, Варкала, Каппад и Колам в Керала, Анджуна, Богмало, Мажорда и др. в Гоа, Ганапатипуле в Махаращтра.

Индия – „Съкровища на културата” пакети Запитване за цена

Индия е еднинствената страна в света, за която каквото и да се каже, обратното също ще бъде вярно – най-горещата и най-студената, най-сухата и най-влажната. Змиеукротителите от една страна и музиката и танците на Боливуд от друга, Йога – този древен начин за лечение – но и съвременен медицински туризъм (в който Индия е процъфтяваща дестинация), една светска държава, в която хората са религиозни, където любовните емоции са отразени в еротиката и страстта на храмовете в Каджурахо, Аджанта и Елора, храмът Конарк и още други, но и където хората не се съгласяват да говорят открито за любов. Индия е невероятна дестинация, омайваща въображението на туристите с планинските възвишения на Даржелинг, Шимла, Ооти, Найнитал и още други, от една страна, и пустинята на Тар – от друга. Кухнята, облеклото, музиката, езикът, околната среда и многото различни лица на невероятната Индия изненадват и объркват посетителите с географското разнообразие на регионите на страната и единствотото в многообразието сред хората. Като се има предвид необятността на тази страна и култура, „Редискавър Индия Турс” поддържа интереса по темата на всички любители на ваканцията с интереси към културата на Индия чрез своите различни културни туристически пакети. Опознайте невероятната култура на Индия!

Индия – „Златният триъгълник” пакети Запитване за цена

Турът Златният триъгълник, както е известен сред туристите по света, е обиколка по маршрута Делхи – Агра – Джайпур. Какво направи „Редискавър Индия турс” за удобство на туристите – „разтегателен” тур с продължителност по желание, след събиране на отзиви за този тур от много клиенти. Имаме готови туристически пакети в раздела „Златен триъгълник” с продължителност от 3 до 14 нощувки, в зависимост от Вашия избор и дестинациите, които искате да бъдат включени в него. Намерете Вашия туристически пакет по Ваш избор, или се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се радваме да Ви помогнем.

Индия – „Голф ваканция” пакети Запитване за цена

Голф ваканциите са много популярни в Индия още от основаването на първия в Индия Роял Калкута голф клуб през 1829 г. Оттогава любителите на голфа от цял свят избират Индия като предпочитана дестинация за голф ваканция. Има две игри, които са подарък от британците за Индия – едната е голфът, а другата е крикетът, днес Индия се смята за втората родина на голфа, след Великобритания. Индия е едно от пленителните места за туристите – любители на голф ваканция, защото в Индия има много голф игрища сред тучни зелени стопанства и успокояващи пейзажи, с множество голфклубове, където може да се насладите на играта. Някои от най-привличащите за туристите са голф ваканциите в Делхи голф клуб, Чандигар голф клуб, Шимла голф клуб, Калкута голф клуб, голф курс в Ченай, с живописни места за голф ваканции в Индия.

Индия – „На острова” пакети Запитване за цена

Тъй като Индия е заобиколена от вода от три страни, има острови в изобилие, само откъм Арабско море туристите могат да се насладят на 200 км крайбрежие, където групи от острови осигуряват панорамна гледка към целунатите от слънцето плажове и кокосови горички на Керала. Най-известните острови в Индия са Андамановите острови, Шрирангапата, Шиванасамудрам, Чорао, Диу, Монро, Колам, Островите на Мумбай харбър, Никобар, Рамесварам, Вайпин, островите Уилингтън, Кочи, Керала и др. С цел подпомагане на пътуващите и за да направи ваканцията Ви „На острова” незабравима, маршрутите и услугите на „Редискавър Индия турс” ще Ви дадат много повече от това, което очаквате. За всички други дестинации на Индийските или Малдивските острови се обръщйте към нас, ние ще изработим желания от Вас маршрут професионално.

Индия – „Дива природа” пакети Запитване за цена

„Дива природа” предлага едни от най-добрите резервати за диви животни с над 350 вида бозайници, 2100 вида птици, близо 350 вида влечуги и безброй насекоми. Чрез ваканциите „Дива природа” в Индия ще бъдете свидетели на невиждани екзотични природни красоти, в около 80 природни парка и 441 резервата. Някои от най-известните места са Корбет, Рантамбор, резервата Бандипур, резервата Сариска, резервата Хазарибаг, резервата Еравикулам, резервата Бхитарканика, резервата Бхагван, резервата Бондла.

Индия – „Керала” пакети Запитване за цена

Величието на естествената красота на Керала може да бъде преценено по това, че този щат в Южна Индия е известен като „Страната на Господ”. Може би защото притежава екзотични монументи, приказна зеленина, обрамчени с палми широки плажове, луксозни петзвездни хотели, Аюрведа и Спа центрове, райски пейзаж, обраснали с растителност хълмове и тропически реки, множество храмове, посветени на различни богове и богини, заблатени места, състезания с лодки, дива природа и много други. Всички тези различни дестинации и теми са подбрани от експертите на „Редискавър Индия турс” и оформени като „Керала” пакети. Ако имате идеи за вашето пътуване в Керала, изпратете ни запитване он-лайн или на е-мейл и ние ще бъдем щастливи да оформим маршрута на пътуването професионално и съобразено с Вашите желания. След това се отпуснете и направете Вашето незабравимо пътуване в Южна Индия!

Индия – „Луксозните влакове” пакети Запитване за цена

Ваканцията „на колела” с луксозните влакове на Индийските железници – е хипнотична, защото Ви дава пълното наслаждение от пътешествието, което свързва 28 щата, 7 обособени територии и повече от 604 окръга на Индия. Железопътната ваканция в Индия е толкова атрактивна, защото Индийските железници са втората по дължина железопътна мрежа в света, която има повече от 63000 км трасе и повече от 7000 гари,разделени в 9 зони. Не само това, ваканцията „на колела” в този необятен субконтитнент Индия е уникална, в смисъл, че индийските железници предоставят възможност за натрупване на опит в реално време, изучаване на дворци, крепости и музеи, храмове и възвишения, и смесване с местните хора, в различни видове и класи влакове, като - Луксозни ваканции с влак – с „Дворец на колела”, с „Наследство на колела”, с Деккан Одисей, с Феъри Куин, с Роял Ориент, с Шекхавати влак, с Конкан влак. „Железопътната ваканция в Планински места” включва пътуване с Даржелинг Хималайска железница, Долината Кангра железница, Калка- Шимла железница, Нилгири планинска железница и Матеран теснолинейка. Железопътна ваканция „на колела” осигуряват и пътуванията с влакчета – играчки като Шимла влакче, Даржелинг влакче , Нилгири влакче, и Матеран влакче

Индия – „Поклонници и пилигрими” пакети Запитване за цена

На индийския субконтинент от древни времена се гледало като на земя на Просвещението – Нирвана, където са се зародили трите основни религии - Хиндуизъм, Джайнизъм и Будизъм, а Исляма, Християнството и Уахабизма са се развили и процъфтели заедно. Поради това Индия е една от най-търсените духовни дестинации в света. Чар Дхам Ятра (Ямунотри, Кедарнат, Бадринат), Харидвар, Варанаси, Айодия, Пури са някои от хиндуистките поклоннически дестинации в Индия . Лумбини, Бодхгая, Сарнат, Кушинагар са някои от будистките поклоннически дестинации. Джама Масджид и Хазрат Даргах в Делхи, Аджмер Шариф в Раджастан, Хаджи Али в Мумбай са някои от мюсюлманските поклоннически дестинации. Христовата църква в Шимла, църквата Св. Франциск Хавиер в Гоа, църквата Света Троица в Бангалор са някои от християнските поклоннически дестинации. Златният храм в Амритсар, Хемкунд Сахиб и Анандпур Сахиб са главните поклоннически центрове на сикхите. Освен това, туристите могат да посетят безчет още исторически храмове във всички части на Индия.

Индия – „Раджастан” пакети Запитване за цена

Раджастан е една от уникалните области на Индия, известна в света със художествените си и занаятчийски умения, културни, исторически, религиозни, туристически маршрути, турове през царствени крепости и дворци, исторически сгради, преустроени в хотели, програми - луксозни влакове, сафари с камила, дива природа, сафари с джип, Удайпур, най-големия в света празник на камилите в Пушкар, и много други атракции. Прочутите ястия и традиционни Раджастански храни могат да наклонят везните, за да изберете маршрут в Раджастан за Вашето пътуване. Ваканционните пакети в Раджастан са планирани от експертите на „Редискавър Индия турс” по такъв начин, който да съответства най-добре на Вашия вкус и избор. Нашата открита телефонна линия е готова да отговори на Вашите въпроси (може да направите и запитване он-лайн или на е-мейл).

Индия – „Южна Индия” пакети Запитване за цена

„Редискавър Индия Турс” е водещ индийски туроператор, специализиран в това да предоставя обслужване на туристи от различни националности под формата на различни туристически пакети, като заедно с това предлага и други услуги, включващи резервации и самолетни билети онлайн, онлайн резервации на ваканционни пакети, онлайн рент-а-кар, помощ за издаване на визи, и др. Това прави „Редискавър Индия турс ” наистина най-добрия от А до Я доставчик на туристически услуги в Индия. Нашите „Южна Индия” ваканционни пакети са измежду тези, които са в услуга на вкуса и избора на най-изисканите наши клиенти от цял свят. „Южна Индия” пакетите са развити на базата на популярни теми, които ще намерите в Южните щати и обединени територии на Индия Керала, Тамил Наду, Карнатака, Андра Прадеш, Лаксдавееп и Пондичери.

Индия – „Пътешествие на духа и Йога пакети” Запитване за цена

Йога в Индия е както древна философия на живота, така също и система от упражнения за единство на ума, тялото и духа. Йога е била формулирана като практики на изпълнение или възпитание в аскетизъм и медитация, които насочват мисълта към духовна опитност, и задълбочават разбирането и самопознанието към природата на съществуването. Йога е система за дишане, и Ви помага дишате по-пълно, по-дълбоко и по-леко, което подобрява физическото и умственото състояние, работата на всички органи и системи, подпомага храносмилането, усвояването на хранителните вещества и премахването на токсините. Позоваванията на Индийски йогини могат да се видят още в Упанишадите, Бхавад Гита, Йога Сутри на Патанджали, на Хатха Йога Прадипика, на Шива Самхита, и много други. Извън Индия, за йога се считат обикновено практикуване на асани на Хатха като форма на упражнения. Индийската Йога е оказала влияние не само върху Индия, но и върху целия свят.

Индия – „Трекинг пакети” Запитване за цена

Индийските Хималаи са рай за любителите на трекинга. Дори най-екстремните могат да постигнат много, като покорят своите върхове в невероятния диапазон на Хималаите. Дестинации като Ладакх (Ламаюри трек, Сток- Кхангри трек, Долината Занскар, и Суру – Нубра трек), Гархвал (Панч Кедар трек, Кедарнатх Васуки Тал трек, Доди Тал трек, Ганготри - изворите на Ганг Кедарнатх трек, Нандаван Тапован трек и Долината на цветята трек), Кумаон (ледникът Пиндари трек, ледникът Намик трек и Нанда Деви базов лагер Изток), Сиким (Дзонгри трек, Гьочали трек,, Сингалила трек, Зеленото езеро и Северен Сиким трек) са рай за планинарите и алпинистите от цял свят.

Индия – „Специални пакети по интереси” Запитване за цена

„Редискавър Индия турс ” е изборът за „бавния” пътешественик със специални интереси – от Чая на Северна Индия, племенни етнически обичаи, йога и медитация, градски, културен, меден месец, дива природа, приключения/преходи, медицински, поклоннически/пилигримски, с влак, с влак в планините, сафари, голф, крепости и дворци, плажове, провинциална Индия, спортове/крикет, Аюрведа, земеделие, сафари с камили, рафтинг, екзотични турове и много други, които ще надхвърлят многократно очакванията Ви!

Индия – „Специални пакети по интереси” Запитване за цена

Top