Невероятната Индия е страна, заредена с невероятна привлекателност за туристите. Наслаждението от разнообразните турове в Индия подчертава обаянието на различните етнически и културни аспекти на страната. За да получите максимално удоволствие от Вашето пътуване в Индия, доверете се на „Редискавър Индия Турс”, която се е стремила винаги да направи отлични туристически пакети и маршрути за туристите (гостите). Ние предлагаме постоянни и персонализирани пакети за всички региони на Индия и за туристи с всякакви интереси. Пътуването до Индия за почивка е опит, увенчан със златни спомени за най-различни привлекателни неща – от покритите със сняг планини до пустините, реки, езера, долини, резервати и дива природа, плажове, заблатени места и лагуни, поклоннически маршрути, панаири и фестивали, занаяти, кухня и много други.

Хотели в Индия

Индия Травел Онлайн предоставя подробна информация за различните категории хотели и за групите хотели, които имат водещи позиции в туризма. Намиращи се във всички главни туристически и търговски центрове на Индия, хотелите са известни с топлото си гостоприемство и удобно настяняване.

Много от хотелите в Индия са в класациите в групата на най-добрите хотели в света.

Категоризация на хотелите в Индия Хотелите в Индия могат да се разделят на различни класове според вида на стаите, удобствата и местоположението си. Някои от големите категории са:

Хотели – „Наследство” Като отражение на старата слава и величие на Индия, голяма част от хавелите и именията от древни времена са превърнати в хотели – „Наследство” , които предлагат на туристите възможността да се насладят на кралски удоволствия в кралска обстановка. Повечето от хотелите - „Наследство” се намират в княжеските столици на Раджастан, Делхи и Мадхя Прадеш.

 „Луксозни” хотели Съоръжени със световен клас удобства и инфраструктура, Луксозните хотели в Индия предлагат на туристите отлично настаняване и хранене. Насочени преди всичко към горния клас клиенти, те оказват топлото си гостоприемство на всички посетители.

 „Бюджет” – изгодните хотели Домът – извън дома, „бюджет” хотелите приемат клиенти от горната средна и средната класа.Известни са още като „Економи” - икономичен клас, „Бизнес хотели” и „Дискаунт хотели”, „бюджет” хотелите поддържат всички съвременни удобства за комфортен и приятен престой.

„Резортс” – апартаментни комплекси Апартаментните комплекси са разположени предимно в планинските и морските курорти. Построени сред живописна и красива природа, те са идеално място за почивка с приятели или със семейството, или в усамотение.

Водещи групи хотели в Индия хотелската индустрия е процъфтяващ бизнессектор в Индия, гордост на туризма в страната. Тадж груп оф хотелс, Парк груп оф хотелс, Радисон хотелс Индия и ITC хотелс са едни от светилата в хотелиерството, известни с удобствата и превъзходно оборудваните и изградени помещения. Някои от значимите „Луксозни” хотели , които са във водещите групи хотели, са:

•       ITC Маурия - Делхи
•       ITC Маратха - Мумбай
•       Форт Радисон от Радисон Груп – Колката
•       Радисон Джас Нотел - Шимла
•       Тадж – Уестенд – Бангалор
•       Тадж Коромандел, Ченай

Професионално обучените екипи на хотелите вярват в поддържането на силна връзка на доверие и надеждност с клиентите си, чрез предоставянето на „обърнати към клиента услуги”. Хотелите в Индия са изминали дълъг път от „Обявяването на Независимостта” до сега и те са тези, които предлагат услуги от световна класа на туристите, посещаващи страната.
Върнете се в началото


Enquiry Form
Name
Email
Phone
Check in
Ckeck out
No.of People  No. of Children 
Country
Services required Tour Package Hotel Booking
Car Booking   Flight Booking
Query