Невероятната Индия е страна, заредена с невероятна привлекателност за туристите. Наслаждението от разнообразните турове в Индия подчертава обаянието на различните етнически и културни аспекти на страната. За да получите максимално удоволствие от Вашето пътуване в Индия, доверете се на „Редискавър Индия Турс”, която се е стремила винаги да направи отлични туристически пакети и маршрути за туристите (гостите). Ние предлагаме постоянни и персонализирани пакети за всички региони на Индия и за туристи с всякакви интереси. Пътуването до Индия за почивка е опит, увенчан със златни спомени за най-различни привлекателни неща – от покритите със сняг планини до пустините, реки, езера, долини, резервати и дива природа, плажове, заблатени места и лагуни, поклоннически маршрути, панаири и фестивали, занаяти, кухня и много други.

Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle
Golden Triangle

ЗЛАТЕН ТРИЪГЪЛНИК ИНДИЯ ТУР

Делхи-Агра-Джайпур-Делхи ( 05 нощи/ 06 дни )

Ден 01 / Пристигане в Делхи

Пристигане в Делхи, посрещане от наш служител на летището и трансфер до хотела. Нощувка в Делхи

Ден 02 / Делхи

След закуската - разглеждане забележителности на Ню Делхи посещение на Кутуб Минар, Портата на Индия, Президентството, Мемориала на Махатма Ганди, Храмът Бирла, и Стария Делхи - включва Джама Масджид, Червения форт. Нощувка в Делхи.

Ден 03/ Делхи– Агра ( около 4 часа с автобус)

Рано сутринта пътуваме до Агра – града на Тадж Махал, трансфер до хотела. Следобед – посещение на Агра Форт, и Тадж Махал, запознаване с Агра и наследството на занаятите и на пазарите и. Нощувка в Агра.

Ден 04/ Агра– Джайпур ( около 5 часа с автобус).

След закуска пътуваме до Джайпур– загадъчния „розов град” на пустинята. Откриваме Фатехпур Сикри по пътя.. След пристигането в Джайпур – настаняване в хотела. Нощувка в Джайпур.

Ден 05/ Джайпур

След късна закуска - посещение на великолепния Амбер Форт, Сити Палас, Хава Махал – Двореца на ветровете. Вечерта е свободна за да обиколите пазарите на Розовия град и за шопинг. Нощувка в Джайпур.

Ден 06/ Джайпур - Делхи ( около 5 часа с автобус).

След закуска – пътуване до Делхи, трансфер до летището за полета Ви. Край на тура.

Top