Невероятната Индия е страна, заредена с невероятна привлекателност за туристите. Наслаждението от разнообразните турове в Индия подчертава обаянието на различните етнически и културни аспекти на страната. За да получите максимално удоволствие от Вашето пътуване в Индия, доверете се на „Редискавър Индия Турс”, която се е стремила винаги да направи отлични туристически пакети и маршрути за туристите (гостите). Ние предлагаме постоянни и персонализирани пакети за всички региони на Индия и за туристи с всякакви интереси. Пътуването до Индия за почивка е опит, увенчан със златни спомени за най-различни привлекателни неща – от покритите със сняг планини до пустините, реки, езера, долини, резервати и дива природа, плажове, заблатени места и лагуни, поклоннически маршрути, панаири и фестивали, занаяти, кухня и много други.

beach tours
beach tours
beach tours
beach tours
beach tours
beach tours

ОМАЙНИ ПЛАЖНИ ТУРОВЕ

07 нощи/ 08 дни Мумбай - Гоа - Кочи– Мумбай

Ден 01: Пристигане – Мумбай

Пристигане в Мумбай – финансовата столица на Индия и столица на щата Махаращра. Посрещане, помощ на летището и трансфер до хотела. Нощувка в Мумбай.

Ден 02: Мумбай - забележителности

Закуска в хотела и запознаване със забележителностите на Мумбай, придружени от екскурзовод. Джуху и плажа Чоупати, Портата на Индия, пещерния комплекс Елефанта, Музеят на Принца на Уелс, Висящите градини, гарата Виктория Терминус, Дхоби гхат, Джамията Хаджи Али, и – Боливуд. Нощувка в Мумбай.

Ден 03: Мумбай - Гоа

Закуска в хотела. Трансфер до летището на Мумбай за полет до Гоа. Пристигане в Гоа – трансфер до хотел, остатъкът от деня – самостоятелни занимания. Може да изследвате църквите, храмовете, и сградите от времето на Португалците в Гоа. Нощувка в Гоа.

Ден 04: Южна Гоа

Закуска в хотела . През деня - запознаване със забележителностите на Южна Гоа. Плажовете – най-съществената част от Южна Гоа – Колва Бийч, Агонда Бийч, Богмало Бийч, Палолем Бийч, Бенаулим Бийч, и други. Други забележителности на Южна Гоа – Пещерите Арвалем, водопадите Арвалем, Църквата Свети дух, сгради с португалска архитектура, Фортът Кабо де Рама, резерватът Котигао, Мадина Масджид във Васко да Гама, и още - Маргао, Васко да Гама и Мормугао – най- забележителните градове в Южна Гоа. Нощувка в Гоа.

Ден 05: Северна Гоа

Обилна закуска в хотела. През деня – обиколка за разглеждане на забележителностите на Северна Гоа. Панджим, Понда, Мапуса, и Стара Гоа са най-забележителните градове в Северна Гоа. Най-съществената част от плажвете на Северна Гоа – Дона Паула бийч, Вагатор бийч, Арамбол бийч, Бага бийч, Калангуте бийч, Кандолим Бийч, Мирамар бийч, и други. Още забележителности на Северна Гоа са – Се катедралата Санта Катерина, Форт Агуада, Чапора Форт, Църквата на Дева Мария на Светата броеница, Църквата на Свети Франциск от Асизи, Резервата Бондла, Резервата за птици Салим Али и др. Нощувка в Гоа.

Ден 06: Гоа - Кочи

Обилна закуска в хотела. Трансфер до летището на Гоа за полет до Кочи. Пристигане в Кочи – трансфер до хотела, остатъкът от деня – самостоятелни занимания. Вечерта – разходка по улиците около Форт Кочи, или – до пристанището на Кочи, където може да се наблюдава прекрасния залез през световно известните китайски рибарски мрежи. Вечеря и нощувка в Кочи.

Ден 07: Кочи

Обилна закуска в хотела, запознаване със забележителностите на Кочи. Най- съществените от тях – Форт Кочи, Църквата на Свети Франциск, Холандския Дворец Маттанчери, китайските рибарски мрежи, круиз с лодка, Двореца Болгхати, остров Уилингтън, и др. Нощувка в Кочи.

Ден 08: Кочи - Мумбай – отпътуване

След закуска - полет до Мумбай. Пристигане в Мумбай и трансфер до летището за полет към дома, със сладки спомени. Край на тура.

Top