Невероятната Индия е страна, заредена с невероятна привлекателност за туристите. Наслаждението от разнообразните турове в Индия подчертава обаянието на различните етнически и културни аспекти на страната. За да получите максимално удоволствие от Вашето пътуване в Индия, доверете се на „Редискавър Индия Турс”, която се е стремила винаги да направи отлични туристически пакети и маршрути за туристите (гостите). Ние предлагаме постоянни и персонализирани пакети за всички региони на Индия и за туристи с всякакви интереси. Пътуването до Индия за почивка е опит, увенчан със златни спомени за най-различни привлекателни неща – от покритите със сняг планини до пустините, реки, езера, долини, резервати и дива природа, плажове, заблатени места и лагуни, поклоннически маршрути, панаири и фестивали, занаяти, кухня и много други.

За нас

„Индия – турове онлайн”е обединена местна компания, регистрирана за осъществяване на пътувания и туристически бизнес. Нашите пакетни услуги са с концепцията - One-Stop-Travel-Shop (пътуване от едно гише), която предоставя на клиентите ни една точка за контакт за всичко, свързано с пътуването им. Ние поемаме отговорността да дадем на клиентите си най-доброто от туристическите услуги в Индия.

„Индия – турове онлайн” e дъщерно дружество на една от най-големите и водещи он лайн агенции - „Редискавър Индия Турс”. „Редискавър Индия Турс” е компания с насоченост за входящи пътувания. Тя е пионер в организирането и популяризирането на комбинираните пътувания в Индия & Непал.

История

„Редискавър Индия Турс” е рожба на компанията „Колу груп – къщи-лодки” Тя се е разраснала от малка местна компания за пътувания, специализирана за Кашмир и околностите, и работи вече от седемдесет години. През 2003 г. компанията се разширява и обхваща целия щат Джаму, Кашмир и Ладак. www.kashmirhouseboats.net ,www.koluhouseboats.in & www.travelexcellence.net са уебсайтове, създадени за предоставяне на услугата на едро за всички туристически продукти в Джаму, Кашмир и Ладак. Сега сферата им на дейност непрекъснато се разраства.

Нашата мисия

Ние от „Редискавър Индия Турс” сме убедени, че осигуряваме на нашите клиенти една ваканция със стил, постигаме високо качество и им угаждаме за малките неща, които ще направят пътуването им „пътешествие на живота” .

Да откриеш Индия е лесно – отваряш атласа – и готово. Но истинското приключение е в това да преоткриеш Индия лично, за себе си . Планини и плажове, гори и пустини са основните компоненти, от които е съставена великолепната рецепта, наречена Индия. И още - от спускането със ски по склоновете на Хималаите, от удоволствията на пясъчните плажове по крайбрежието, и от лагуните на Южна Индия. От зашеметяващите крепости, заобиколени от пясъчните дюни на Великата Индийска пустиня, от опознаването на Индийските гори и резервати.

Ние сме специалисти в Исторически обиколки, Спа & Аюрведа почивки, религиозни и поклоннически пътувания, приключенски турове, пътешествия „Дива природа”, високопланински преходи, сватбено пътешествие, луксозни почивки на плажовете по крайбрежието, Индийски круизи и архитектурни обиколки на Индия.

През годините изградихме компания, на която може да се разчита. Редискавър Индия определя себе си като „консултант за пътувания”, а не просто туристически агент. Нашият подход е „стъпка по стъпка”. От създаването на компанията целим да персонализираме предоставяните услуги, което осигурява:

  • Изясняване на изискванията на нашите клиенти
  • Осигуряване на точна и пълна информация.
  • Бърз отговор при запитване и офериране на оптимална цена.
  • Поддържане на постоянно ниво на обслужване и подпомагане на клиентите с любезно отношение
  • Разрешаване на спорни въпроси и грешки своевременно, още с възникването им

Ние сме специалисти в организирането на входящи пътувания, екскурзии в страната, бизнес пътувания, планиране на маршрути и индивидуални пътувания по Ваш вкус, луксозни автобус/влак екскурзии, организиране на конференции и събития, Рента кар, хотелски резервации и самолетни билети за Индия.

Нашето порфолио от дестинации и внушителен брой атракции - било то в несравним лукс или селска простота, от тучните зелени гори до покритите със сняг Хималаи, живописни пейзажи и идилични плажове - съчетани с годините опит, експертните услуги и личните знания и опит, са гаранция за едно наистина незабравимо Индийско пътешествие с нас.

С нашия офис, разположен в центъра на Ню Делхи, ние сме горди да бъдем водещ туроператор в Индия.

Ние разбираме добре, че през Вашата ваканция времето е пари, и за това за Вашето пътуване Ви предлагаме само най-доброто, най-добрия и екологичен вариант за транспорт, най-доброто обслужване и гостоприемство, за да Ви осигурим Вашето лично и незабравимо преживяване.

Ние определяме добри и честни цени за нашите продукти, отчитайки различните бюджетни нива, за да Ви предложим най-добра услуга за Вашите пари. Стандарта на обслужването никога не е бил предмет на компромис за Редискавър Индия.

Вашето несравнимо пътуване в Индия започва с Редискавър Индия. Позвънете днес +919811146774